Felvételi eljárás

 

A felvétel érdekében felvételi kérelmet kell kitölteni, amely az alábbi linkről letölthető: 


FELVÉTELI KÉRELEM [PDF] FELVÉTELI KÉRELEM [WORD]


A FELVÉTELI KÉRELMET pontosan kitöltve, a támogató (hozzátartozó, gondnok, stb.) és – ha állapota ezt nem zárja ki – a beteg által is aláírva kérjük hozzánk eljuttatni, lehetőleg e-mail-en (szkennelve), ennek hiányában telefaxon, személyesen vagy postai úton, minden esetben az 'Elérhetőségeink' menüpont alatt található e-mail címet (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy egyéb kapcsolati információkat használva.


Az intézetbe való felvétel a szolgáltató által kibocsátott befogadó nyilatkozat alapján történik.

Kérjük, hogy a pontosan kitöltött felvételi kérelmen túl szíveskedjenek számunkra előzetesen eljuttatni a beteg legutolsó kórházi zárójelentéseit, vagy annak hiányában a már rendelkezésre álló egyéb orvosi dokumentációt és a gyógyszerezésére rendelkezésre álló információkat.

Ha a beteg kórházból vagy más ellátó-intézményből érkezik, úgy a felvételére csak ún. 'MRK' fertőzésmentességét igazoló negatív laborlelet birtokában kerülhet sor. A jelenleg érvényben lévő veszélyhelyzeti jogszabályokra tekintettel feltétel továbbá a beteg érkezéskori (negatív PCR-teszt eredmény által) igazolt COVID-19 fertőzés-mentessége. (A teszt elvégzésében a beteg háziorvosa nyújt segítséget.)

A felvétel előfeltétele az ápolási szerződés aláírása és az annak alapján szerződéskötéskor teljesítendő díjak megfizetése.


Bankszámlaszámunk: 10402070-50526685-74811008 (K&H Bank).

Díjainkat kérjük lehetőség szerint átutalással rendezni.


 

 

Please publish modules in offcanvas position.