FELVÉTELI ELJÁRÁS

 

A felvétel érdekében felvételi kérelmet kell kitölteni, amely az alábbi linkről letölthető: 


FELVÉTELI KÉRELEM [WORD] 

FELVÉTELI KÉRELEM [PDF]


A FELVÉTELI KÉRELMET pontosan kitöltve, a támogató (hozzátartozó, gondnok, stb.) és – ha állapota ezt nem zárja ki – a beteg által is aláírva kérjük hozzánk eljuttatni, lehetőleg e-mail-en (szkennelve), ennek hiányában személyesen vagy postai úton, minden esetben az 'Elérhetőségeink' menüpont alatt található e-mail címet (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy egyéb kapcsolati információkat használva.


Ha betegünk kórházból vagy más ellátó intézményből érkezik, az intézetünkbe való felvétel a szolgáltató által kibocsátott befogadó nyilatkozat alapján, egyéb esetben az intézet e-mailes visszaigazolása alapján történik.

Kérjük, hogy a pontosan kitöltött felvételi kérelmen túl szíveskedjenek számunkra előzetesen eljuttatni a beteg utolsó kórházi zárójelentéseit, vagy annak hiányában a már rendelkezésre álló egyéb orvosi dokumentációt és a gyógyszerezéséről rendelkezésre álló információkat.

(1) Ha a beteg kórházból vagy más egészségügyi ellátó-intézményből érkezik, úgy a felvételére csak ún. 'MRK' fertőzésmentességet igazoló negatív laborleletek birtokában kerülhet sor. Ezen laborvizsgálatok elkészítését az adott intézmény kezelőorvosánál kell kezdeményezni. 

(2) Ha a beteg otthonából vagy idős-otthonból érkezik, úgy a felvételére az ún. 'MRSA' fertőzés-mentességről szóló háziorvosi igazolás birtokában kerülhet sor.

A jelenleg érvényben lévő veszélyhelyzeti jogszabályokra tekintettel további feltétel minden beteg érkezéskori (negatív PCR-teszt eredmény által) igazolt COVID-19 fertőzés-mentessége. (A teszt elvégzésében a kórház vagy a beteg háziorvosa nyújt segítséget.) Ha a beteg az intézetünkbe érkezését megelőző kórházi kezelése alatt esett át a COVID-19 fertőzésen, úgy friss negatív (antigén) gyorsteszt birtokában tudjuk őt befogadni.

A felvétel előfeltétele az ápolási szerződés aláírása és az annak alapján szerződéskötéskor teljesítendő díjak megfizetése.


Bankszámlaszámunk: 10402070-50526685-74811008 (K&H Bank).  Díjainkat kérjük lehetőség szerint átutalással rendezni.


FELVÉTELKOR BEHOZNI JAVASOLT SZEMÉLYES HOLMIK:

Kérjük, a felvételkor és utána folyamatosan gondoskodjanak legalább egy hónapra megfelelő tisztasági csomagról, amelynek elvárt tartalma (egy hónapra): 1 literes tusfürdő, 1 sampon, 1 hintőpor, 100 db-os papír zsebkendő, 1 csomag szalvéta, lehetőség szerint az ápoláshoz MEDI FLEUR (felfekvés megelőzésére), tusolópamacs és férfiak esetén mindezeken felül borotva hab, arcszesz, borotva (1 hónapra 12 darab).

Javasoljuk, hogy több (5-6) váltás alsóneműt és háló-ruhát (hálóing, pizsama), valamint egy fürdőköpenyt és papucsot, továbbá törölközőket (2 nagy, 2 kicsi) csomagoljanak a beteg számára. Betegeink ruházatát, textíliáit intézetünk saját mosodájában mossuk.

Please publish modules in offcanvas position.